Spoedcursus

Wil jij je rijbewijs in  10, 14 of 21dagen halen? Dan is een spoedcursus ideaal. Met een spoedcursus  krijg je  intensieve rijlessen  waardoor  je  in korte tijd  veel leert  en minder  rijlessen nodig hebt voordat  je optimaal voorbereid bent voor  je praktijkexamen bij het CBR.

Hoe werkt de spoedcursus?

Als eerst gaan wij een proefles boeken om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt en stellen we  samen een lesplan op .Nadat we een lesplan hebben opgesteld  van hoeveel lessen we gaan rijden per week, dan boeken we een  examen  voor jou en zorgen we ervoor dat je zo veel mogelijk rijervaring opdoet om klaar te zijn voor je examen.

Let op : je moet wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat anders kunnen wij geen examen voor je boeken.

Actie!!!!

 spoedcursus 35 Lessen plus examen  2510 €

Vrienden en familie korting

Als je een vriend of een familielid meebrengt om samen te lessen ,ontvang je 99 euro korting op pakket B en C en op de spoedcursus .

Hoe ziet mijn opleiding er uit?

Wij beginnen eerst met een gratis proefles zodat je een idee krijgt van de  kosten en het aantal benodigde lessen voor je opleiding . Na de proefles kan je een startdatum kiezen .

Er zijn geen wachttijden, je kunt vandaag nog beginnen! Wil je meer weten? Bel 0639313730 of mail naar info@valenciarijschool.nl

Neem contact op